Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Theta Healing Alaptanfolyam

2020.10.14. 10:30 - 2020.10.16. 17:00

120000Ft
Theta Healing Alaptanfolyam
Ahogy élsz a jelenben, pontosan tükrözi, miként gondolkodsz önmagadról, az Életedről, a Valóságodról, a lehetőségeidről. Tükrözi, mit fogadtál el igaznak, hogy nagy erővel meg is teremtsd azt és mi az, amit -ha öntudatlanul is- de elutasítasz.
A jó hír, hogy az elméd programozható, és új igazságok elfogadásával új valóságokat vagy képes megteremteni, egy új, egészséges, boldog életet valósítani. Bármit, ami Terád vonatkozik. Ezen az egyszerű és nagyszerű, csodákkal teli úton tanítalak a hathatós, természetes, átütő és VALÓS, SOKSZOR AZONNALI TRANSZFORMÁCIÓT a THETAHEALING TECHNIKA segítségével. A csoda Benned él, Te magad vagy annak megteremtője! Erre emlékeztetlek a tanfolyamon folyamatosan, míg végül el- és befogadod ezt a képességedet!
Mindezt most egy ragyogó szépségű Térben, az ÉletMagTárházban, az Őrség zöld erejétől duzzadó szépséges természeti környezetben lélegezheted be, és teheted könnyedén a magadévá. Válj az Életed kovászává, és emelkedj fel arra a rezgés szintre, ahol ezek a döntéseid a Feltételnélküli szeretet által születnek! Élj Teljes életet! Egyúttal pihenj, kapcsolódj ki, töltődj fel a csodás Őrség nyújtotta további lehetőségekkel.
A tanfolyamot vezeti:
Dr. Szabó Ágnes Katalin Thetahealing instruktor és Pszichoterapeuta orvos-természetgyógyász
Ha már végeztél tanfolyamot, és szívesen ismételnél, egyúttal megtapasztalnád a helyszín, az ÉletMagTárház nyújtotta szépséget és jóságot, gyere el! Szeretettel és örömmel látlak!

Részletek

Kezdés:
2020.10.14. 10:30
Vége:
2020.10.16. 17:00
Összeg:
120000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
View Event Website

Helyszín

ÉletMagTárHáz
Fő u. 53.
Kétvölgy-Ritkaháza, Vas 9982 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 30 939 3185
View Venue Website
Szeretnéd megkapni az ingyenes, hatrészes Anya-Napló ébresztő, tudatszint emelő tartalmunkat?

Szeretnéd megkapni az ingyenes, hatrészes Anya-Napló ébresztő, tudatszint emelő tartalmunkat?

Csatlakozz levelezőlistánkhoz, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról, akcióinkról, és megkapd ingyenes információs anyagainkat. Feliratkozás után hamarosan küldjük is az ingyenes anyagunk első részét.

Szeretettel ébredésed és egészséged, boldog anyaságod szolgálatában:

Szabó Ágnes Katalin

 

Hurrá, sikeresen feliratkoztál. Köszönjük, hamarosan küldjük is az első ingyenes anyagunkat.