Gyógyító

Rendeléseim

Bejelentkezés

+36 (30) 939 3185
kapcsolat@drszaboagnes.hu

Egyéni gyógyításom


Egyéni gyógyításom árai:

Kvantum gyógyítás

80 000 Ft/90 perc + előkészítő folyamat

A folyamat eltér a hagyományostól, nagyon intenzív és transzformatív, nagy sebességgel gyógyít, gyakran azonnali hatással a teljes élet utadra térítéssel. 2-3 alkalom általában elég.

Ezt a terápiát egy önébresztést szolgáló több oldalas erőteljes hatású kérdőív kitöltése előzi meg, lehetővé téve, hogy már az első találkozásra is  önmagadat tudatosan felkészítve, erőteljes céllal, vággyal érkezz meg. Ezáltal az előtted álló transzformációra alkalmassá teszed magad.

 

Egyéni terápiás folyamat

26 000 Ft/50 perc

Mindazoknak, akik már tudják, hogy a változás elkerülhetetlen, vállalják azt, de több megerősítő találkozást szeretnének, hosszabb (6-8 alkalom) időn keresztül.

 

Páros terápiás folyamat

50 000 Ft/90 perc

A cél ezen alkalmakkor a legegyüttműködőbb kapcsolat megteremtése önmagaddal és így a társaddal azért, hogy akár a válást, akár az együtt maradást tisztelettel, tudatosan, egészséges gondolatokkal, érzésekkel tehessétek meg. Ezzel adtok legtöbbet a gyermekeiteknek is. Az is lehet, hogy valójában egy lejárt, lehúzó kapcsolati mintától jött el ideje elválnotok és nem feltétlenül egymás személyétől.

 

ThetaHealing egyéni terápia

26 000 Ft/50 perc  

A saját teremtő erőddel képes vagy gyógyulni, változni, új, önazonos jövőt, kapcsolatokat, munkahelyet, otthont, anyagi bőséget teremteni önmagad számára. 

Lehetőséged van elvégezni ThetaHealing tanfolyamaimat is!

A folyamat eltér a hagyományostól, nagyon intenzív és transzformatív, nagy sebességgel gyógyít.

Fülakupunktúrás Addiktológiai kezelés

Általában 7-8 alkalom szükséges a tartós változás eléréséhez

Lézerceruzás kezelés alkalmanként: 5 000 Ft

Tartós öntapadó mikrotű vagy vaccaria mag felhelyezés: 10 000 Ft 

Kombinált kezelés alkalmanként: lézerceruza + öntapadó mikrotű / vagy vaccaria mag 15 000 Ft

10 alkalmas

Anya-magzat kapcsolatépítés


Előzetes egyeztetéssel egyéni tanfolyam igényelhető, alkalmanként 45 perces időtartammal, MOST BEVEZETŐ 16 000 Ft/fő/alkalom áron, azaz összesen 160.000 Ft-ért, mely fizethető egészben, vagy két részletben is. Egy összegben történő fizetés esetén további 20.000 Ft kedvezményt adok a végösszegből. Egyéb fizetési lehetőségről személyesen érdeklődjön.

Jelentkezés a betöltött 12. hét után javasolt.

A bevezető ár 2021.03.19-ig érvényes.

Gyógyító tevékenységeim

Gyógyításom mostanra már egyéni, belőlem fakadó, ahogy és amiként teszem.

Gyógyítás a legmagasabb nézőpontból, legkiterjesztettebb, legbőségesebb, legteljesebb folyamat mentén, egyszerre szolgálva minden résztvevőt. 
 

Hová emellek, miközben gyógyítalak?

A Női Teljességbe történő Újjászülés, Újjászületés egész-ségébe. 
Önmagunk újjá transzformálása kerek egész(séges) Női Egységbe: (kis)lányként, anyagi bőséggel, gazdagsággal bíró felnőtt nőként, szeretőként, asszony-feleségként (társként), anyaként, kreatív, alkotó Istennőként, szabadon.
 

Jóval több, mint egy egyszerű gyógyító folyamat! 

Egy megbetegítő hiány-elgondolás és az annak megfelelő tapasztalás- és kapcsolatrendszer gyógyítása, újjá szülése az EGÉSZség és BŐSÉG emelkedett tudatosságába.
Minden gyógyításom egyúttal egy tudatszint emelés, egy nézőpontváltás, új nézőpont el- és befogadásával járó, új valóságnak megfelelő életforma és életmód-transzformáció része. Automatikusan magában hordozza az egészség megérkezését, egy új gondolatforma általi valóságteremtést, ami egyúttal lelki békét, örömet és gazdagságot, felszabadult kreativitást, összességében boldogságot, egészséget ad. 
 

Újra színessé válik a beszürkült élet. Újra Élővé válsz!

 
Magas frekvencia növekedéssel, emelkedéssel és erős öntudatra ébredéssel járó folyamat. Eredményeként tudatos önválasztás, önbizalom és önérték növekedés, az érdemes vagyok rá érzése fejlődik ki. Önmagunk ezen felemelése által pedig egy magas szintű, mások szolgálatára irányuló természetes igény és alázat jelenik meg.
A gyógyításom egyúttal azt a folyamatot is megszüli, ami mentén ráébredsz, mi a Te isteni elhívásod, küldetésed, mi a Te Miérted ezen földi létben. Ezen küldetésed felismerésével, annak beteljesítésével tudod szolgálni az embertársaidat vagy egy nagyobb Egységet. Ebben a szolgálatban érkezel meg önmagadhoz.
Ekkorra már egészséges, gazdag és boldog, erős a benned élő Nő, aki mind ezeket képes könnyedén újjá szülni a belső-külső világában. Nem csak Te, hanem a külső környezeted is átalakul. Jobbá, egészségesebbé, emelkedettebbé lesznek a kapcsolataid, a társaid.
Ehhez kívánok sok sikert és határozott, belső döntést, elszánást, hogy akarod és megteszed!
Te leszel az, aki felemeli magát a gyógyító folyamaton keresztül, aki megszüli magát női Egységébe, a Teljességbe!
Tiéd az érdem, a siker, a boldogság!
A te örömöd az enyém is, a te boldogságod engem is boldoggá tesz!
Lélek-bábaként, női vezetőként emelem, transzformálom a Női szüléseidet, megszületéseidet!
Köszönöm, hogy kísérhetem ezt a csodás folyamatodat!

 

Szeretettel:
Dr. Szabó Ágnes Katalin
Hiteles

Vélemények

Kedves Ágnes!

Köszönöm, már csatlakoztam is az Őr-Vendek ThetaHealing Spirituális csoporthoz. 🙂 Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az élménynek (szerk.: online ThetaHealing Alaptanfolyam); új távlatok és nézőpontok nyíltak meg ezáltal számomra (is). Hálás köszönet a szívből jövő tanításokért!

László Keszthelyről

Hálás vagyok, hogy úgy alakult az életem, hogy meg kellett, hogy ismerjelek, olyan útravalót adtál nekem, ami engedte megérkezni hozzám a derűt, a játékot, az erőt, a bizalmat, a nyugalmat, barátságokat, szeretetet, a teljesség érzését, a lehetőségek felismerését.
Most éreztem meg igazán mennyire fontos időt szánni magunkra és fejlődni, és aztán még fejlődni, hogy mennyire fontos ez az átalakulás, hogy milyen megújulást hoz, mert ide eljutva szinte minden más értelmet nyer, egy sokkal jobbat.
Egy igazi önismeret lett nekem a thetahealing a Te segítségeddel. És minden felismerés magammal kapcsolatban egy élmény, amit a tudatalattink mutat meg. Már a felismerés is megkönnyebülést ad.
Köszönöm, hogy bátorítottál a tanfolyamra.

Zita

Nagyon hálás vagyok az égieknek, hogy megismertelek. Hatalmas tudásod van, és megmondom őszintén, hogy én is el szeretném érni ezt a tudást. A lélek tanulmányozása és annak fejlődési folyamata nagyon érdekes dolog. Igaz mindennek az alapja a szeretet.

Erika

Kedves Ági!

Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem az esten (szerk. Újjászületés és Teremtő Est) én is. 🙂 Nagyon tetszett, szerintem jó volt a hangulat és a résztvevők is elég gyorsan feloldódtak. Bár sohasem láttuk egymást a többiekkel, mégis viszonylag könnyen meg tudott nyílni szerintem mindegyikünk. Persze gondolom, hogy közben küldted felénk és az estre is az fnszt (szerk. feltétel nélküli szeretetet), így érthető, hogy miért is sikerült ilyen jól a programod. 🙂 Szerintem technikai szempontból és tartalmilag is minden a helyén volt, számomra minden könnyen érthető és a gondolatmenet is követhető volt. Úgy vettem észre, hogy a többieknek is tetszett a programod, így szeretném még egyszer megköszönni a rászánt idődet, előkészületeidet és a befektetett munkádat a többiek nevében is! 🙂

Ezúton kívánunk Neked és családodnak nagyon szép, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és olyan új évet, amilyet megálmodtok Magatoknak! 🙂

Szeretettel

Zsuzsi
Rendelési

Helyszínek

Budapesti rendelésem

1073 Budapest, Erzsébet krt. 15. III/32.
}
Minden 3. csütörtök 08.00-19.00
Budapesti rendelő

Szombathelyi rendelésem

Alpok Egészségház, Kálvária u. 34. I. em. 107.
}
Szerda 09.00-18.00
Szombathelyi rendelő

Szentgotthárdi rendelésem

Élettér Harmóniaközpont, Deák F. u. 9-11.
}
Kedd, péntek 08.00-18.00
Szentgotthárdi rendelő
Szeretnéd megkapni az ingyenes, hatrészes Anya-Napló ébresztő, tudatszint emelő tartalmunkat?

Szeretnéd megkapni az ingyenes, hatrészes Anya-Napló ébresztő, tudatszint emelő tartalmunkat?

Csatlakozz levelezőlistánkhoz, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról, akcióinkról, és megkapd ingyenes információs anyagainkat. Feliratkozás után hamarosan küldjük is az ingyenes anyagunk első részét.

Szeretettel ébredésed és egészséged, boldog anyaságod szolgálatában:

Szabó Ágnes Katalin

 

Hurrá, sikeresen feliratkoztál. Köszönjük, hamarosan küldjük is az első ingyenes anyagunkat.