Barion Pixel
Gyógyító

Rendeléseim

Bejelentkezés

+36 (30) 939 3185
kapcsolat@drszaboagnes.hu

Ki is vagyok? Ismerj meg engem!

Az a Nő, Anya, akinek az élete, így a hivatása is a Nők gyógyításáról, ébresztéséről, tudatos emeléséről, önmaguk elfogadásának segítéséről, vágyaik inspirálásól, azok beteljesítéséről szól. A családi élet jobbításáról, a szerelmi partnerség kiteljesítéséről, a boldogságot adó útról. És az a Nő, aki a születési jogába beleállva, kezdetektől folyamatosan bővül: orvos-pszichiáter, pszichoterapeuta, természetgyógyász, spirituális gyógyító, tanító, önálló vállalkozó, egészségmentor. Mindazt, amit átadok számodra, a lehető legtermészetesebben teszem, élvezettel, könnyedén, rugalmasan, bölcsen, szeretettel! Női erővel áramló transzformációval.
Soha nem adom alább a legegész-ségesebbnél!

Szakmai utam

Pécsett végeztem az Általános Orvosi Karon, 1986-ban.
Pszichiáter és Pszichoterapeuta szakorvos vagyok, de csak tűzoltásra írok fel pszichiátriai szereket. A betegségeket új felfogásban, gyógyszermentesen gyógyítom lélekgyógyítóként, sőt rendre szoktatok le, különösen pszichiátriai gyógyszerekről embereket. (Ha az ember testi-lelki élete, a gondolkodása egészségesen rendbe jön, a többi gyógyszer is automatikusan feleslegessé válhat).
De természetesen egyéb kapcsolati és lélekproblémákat is gyógyítok: párkapcsolati, szülő-gyerek kapcsolati, vagy munkahelyi problémák, stressz okozta zavarok, szexuális problémák.
Ezek megnyilvánulhatnak az életünkben, mint pánik, depresszió, kényszerek, függőségi állapotok, alvászavar, elhízás, soványság, étkezési zavar, és egyéb ún. pszichoszomatikus zavarok formájában. Utóbbi esetben a testi tünetek hátterében egy lelki összetevő mozgat a „háttérben”. Rájöttem, ha ezt a „hátteret” „előtérbe” hozzuk, fölöslegessé válik a testi tünet, mint segítő, figyelem felhívó mankó. A hátteret előtérbe segítve és azt meggyógyítva, meggyógyulunk!

Filozófiám

Alkotó, teremtő, gyógyító és tanító embernek születtem, és nem véletlenül – Nőnek, Anyának. Erős belső meggyőződésem, hogy életfeladatom örömtelivé és szabaddá formálni, gyógyítani a nőket, édesanyákat, édesapákat, gyerekeket – utóbbiakat a női oldaluk gyógyítása-, a megújulás és a harmonizálás által. Ennek eredményeként a párkapcsolatokat és a családokat lehet a Természetes Rend és a Természet-ük adta kincsek, a természet-es lehetőségeik felé fordítani.
Saját mentorprogramjaim

Drága Hölgyeim,

rájöttem, megértettem, miért is van az, amikor tanfolyamot tartok, a legnagyobb sikere annak van, ha önmagam elgondolásait teszem oda ráadásként, ha önmagamból őszintén megmutatom, aki vagyok, példaként szolgálva!

Mindenki valójában arra kíváncsi mi az, ami számára ember közelségben elérhető, őszinte, tapintható élmény, mert már valaki átélte, megoldotta, tovább lépett és látható az eredménye is. Nincs benne kockázat, mert az az út már kitaposott ösvény!

Ez inspirált arra, hogy megalkossam a SAJÁT NŐI TANFOLYAMAIMAT ÖNMAGAMBÓL, ÖNAZONOSAN, a saját tapasztalataimon átszűrve.

Fogadjátok sok szeretettel!

Ha szeretnél értesülni programjaimról, újdonságokról, és a testi-lelki egészséggel kapcsolatos információkról iratkozz fel hírlevelemre!

Egyéni gyógyításom

 

Áraim:

A terápiás árak az Euro árfolyamváltozásokhoz igazodnak. 

Egyéni terápiás konzultáció (online) – 60 000Ft /45 perc

Mindazoknak, akik már tudják, hogy a változás elkerülhetetlen, vállalják azt, de több megerősítő találkozást szeretnének, hosszabb (8 alkalom) időn keresztül.

 

ThetaHealing egyéni terápia – 60 000 Ft /45 perc

A saját teremtő erőddel képes vagy gyógyulni, változni, új, önazonos jövőt, kapcsolatokat, munkahelyet, otthont, anyagi bőséget teremteni önmagad számára. 

Haladj kvantumsebességgel!

Lehetőséged van elvégezni ThetaHealing tanfolyamaimat is!

Sétáló konzultáció (személyes) – 80 000 Ft /60 perc

Sokszor nyaralás, páros vagy családi pihenés hozza elő az addig ki nem mondott, újra és újra eltussolt kérdéseket! Ne rontsd el vele a nyaralásodat! Van megoldás! Ez a terápiás, konzultációs forma lehetővé teszi, hogy a természetben együtt sétálva, beszélgetve, kötetlenül, akár nyaralásod közben is, a számodra és minden érintett számára a legteljesebb, kölcsönösen elégedett megoldásra rálelj, önmagadból többre ébredj a természetes környezetben a segítségem által! Könnyedén, természetesen! A családi harmónia mindenek felett!

Aktuális helyszínekről érdeklődjön!

Nyári helyszín: Kétvölgy-Ritkaháza (Őrség, Vendvidék)

 

Anya- Magzat kapcsolatépítő folyamat

Ez a program Neked, Rólad, Rólatok szól! Szeretettel hívlak egy 10 alkalmas online programra, amely segít a leendő gyermekeddel való harmonikus kapcsolat kiépítésében, a szülésre-születésre való felkészülésben, az ezzel kapcsolatos félelmeid feloldásában, téves elgondolásod egészségessé gyógyításában.

Az egyéni program ára alkalmanként 60.000 Ft.

A 10 alkalmas egyéni tanfolyam ára összesen 350.000 Ft, egy összegben történő előre fizetés esetén.

A program csoportos (4 főtől indul) ára alkalmanként 15.000 Ft/fő.

A 10 alkalmas csoportos (4 főtől indul) tanfolyam ára összesen 120.000 Ft/fő, egy összegben történő előre fizetés esetén.

Jelentkezés a betöltött 16. hét után javasolt.

 

ÚJ! Anya-Magzat kapcsolatépítés és ThetaHealing konzultáció kombinációja – 500.000 Ft /10 alkalom

Miközben haladunk a magzatoddal való kapcsolatépítésben, a menet közben felmerülő kérdések az anyaságoddal, szüléseddel, pároddal kapcsolatban egyúttal azonnal megértésre, megoldásra kerülnek a Lelked, az Isteni Éned válaszai által.

A 10 alkalom 500.000 Ft, egyösszegben történő előre fizetés esetén.

Alkalmankénti fizetés: 60.000 Ft/ 45 perc 

Jelentkezés a betöltött 12. hét után javasolt.

 

Fülakupunktúrás Addiktológiai kezelés

Általában 7-8 alkalom szükséges a tartós változás eléréséhez

Lézerceruzás kezelés alkalmanként: 8 000 Ft

Tartós öntapadó mikrotű vagy vaccaria mag felhelyezés: 12 000 Ft

Kombinált kezelés alkalmanként:

lézerceruza + öntapadó mikrotű / vagy vaccaria mag 20 000 Ft

Mentorprogramjaim

NŐI ÚJJÁSZÜLETÉS TANFOLYAM – Álmodd nőként újra az életed

A HÉTKÖZNAPIBÓL RENDKÍVÜLI LESZ!

ÚJ ÉLETÉRZÉS,

ÚJ ÉLETSTÍLUS,
ÚJ ÉLETMINŐSÉG – ÚJ NŐ!

Célorientált online tanfolyam és élő csoportos mentorálás Nőknek, akiknek fontos az álmaik beteljesítése

Megtanulod belülről megteremteni a világot!
Hétköznapi emberként rendkívüli változásokat hajthasz végre!

AZ ÚJ ÉLETEDET EGÉSZSÉGES, ÖRÖMTELI, NŐKÉNT TE IRÁNYÍTOD!

Hogyan lépj ki komfortzónád kényelméből az álmaid megvalósításához?
Önismeret, önfejlődés, önállóság, énerősítés, önbizalomépítés,
hogy az áttöréssel létrehívd
AZ EGÉSZSÉGES, ÖRÖMTELI NŐI ÚJJÁSZÜLETÉSED!
4 hónapon át nyújtott transzformatív erejű élő online támogatás!

Tájékoztató videómat itt tekintheted meg:

Boldog család születik

Családi újra rendeződés magas tudatúan egy új életre

online siker-mentorprogram, 10 héten át nőknek, anyukáknak.

Anyai újjászületésed által a családod is újjászületik.

Minden családtag együtt lehetőséget kap egy új, egy teljesebb életre!

Kezdés:
Előzetes jelentkezés a kapcsolat@drszaboagnes.hu e-mail címen lehetséges.
Tájékoztató videómat pedig itt tekintheted meg:

 Válás helyett váltás online kurzus

A boldog párkapcsolatért
Tájékoztató videómat itt tekintheted meg:
Előzetes jelentkezés lehetséges a tanfolyamra a kapcsolat@drszaboagnes.hu email címen.

Ha szeretnél értesülni programjaimról, újdonságokról, és a testi-lelki egészséggel kapcsolatos információkról iratkozz fel hírlevelemre!

Gyógyító tevékenységeim

Gyógyításom mostanra már egyéni, belőlem fakadó, ahogy és amiként teszem.

Gyógyítás a legmagasabb nézőpontból, legkiterjesztettebb, legbőségesebb, legteljesebb folyamat mentén, egyszerre szolgálva minden résztvevőt. 
 

Hová emellek, miközben gyógyítalak?

A Női Teljességbe történő Újjászülés, Újjászületés egész-ségébe. 
Önmagunk újjá transzformálása kerek egész(séges) Női Egységbe: (kis)lányként, anyagi bőséggel, gazdagsággal bíró felnőtt nőként, szeretőként, asszony-feleségként (társként), anyaként, kreatív, alkotó Istennőként, szabadon.
 

Jóval több, mint egy egyszerű gyógyító folyamat! 

Egy megbetegítő hiány-elgondolás és az annak megfelelő tapasztalás- és kapcsolatrendszer gyógyítása, újjá szülése az EGÉSZség és BŐSÉG emelkedett tudatosságába.
Minden gyógyításom egyúttal egy tudatszint emelés, egy nézőpontváltás, új nézőpont el- és befogadásával járó, új valóságnak megfelelő életforma és életmód-transzformáció része. Automatikusan magában hordozza az egészség megérkezését, egy új gondolatforma általi valóságteremtést, ami egyúttal lelki békét, örömet és gazdagságot, felszabadult kreativitást, összességében boldogságot, egészséget ad. 
 

Újra színessé válik a beszürkült élet. Újra Élővé válsz!

 
Magas frekvencia növekedéssel, emelkedéssel és erős öntudatra ébredéssel járó folyamat. Eredményeként tudatos önválasztás, önbizalom és önérték növekedés, az érdemes vagyok rá érzése fejlődik ki. Önmagunk ezen felemelése által pedig egy magas szintű, mások szolgálatára irányuló természetes igény és alázat jelenik meg.
A gyógyításom egyúttal azt a folyamatot is megszüli, ami mentén ráébredsz, mi a Te isteni elhívásod, küldetésed, mi a Te Miérted ezen földi létben. Ezen küldetésed felismerésével, annak beteljesítésével tudod szolgálni az embertársaidat vagy egy nagyobb Egységet. Ebben a szolgálatban érkezel meg önmagadhoz.
Ekkorra már egészséges, gazdag és boldog, erős a benned élő Nő, aki mind ezeket képes könnyedén újjá szülni a belső-külső világában. Nem csak Te, hanem a külső környezeted is átalakul. Jobbá, egészségesebbé, emelkedettebbé lesznek a kapcsolataid, a társaid.
Ehhez kívánok sok sikert és határozott, belső döntést, elszánást, hogy akarod és megteszed!
Te leszel az, aki felemeli magát a gyógyító folyamaton keresztül, aki megszüli magát női Egységébe, a Teljességbe!
Tiéd az érdem, a siker, a boldogság!
A te örömöd az enyém is, a te boldogságod engem is boldoggá tesz!
Lélek-bábaként, női vezetőként emelem, transzformálom a Női szüléseidet, megszületéseidet!
Köszönöm, hogy kísérhetem ezt a csodás folyamatodat!

 

Szeretettel:
Dr. Szabó Ágnes Katalin
Hiteles

Vélemények

Kedves Ágnes!

Köszönöm, már csatlakoztam is az Őr-Vendek ThetaHealing Spirituális csoporthoz. ? Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az élménynek (szerk.: online ThetaHealing Alaptanfolyam); új távlatok és nézőpontok nyíltak meg ezáltal számomra (is). Hálás köszönet a szívből jövő tanításokért!

László Keszthelyről

Hálás vagyok, hogy úgy alakult az életem, hogy meg kellett, hogy ismerjelek, olyan útravalót adtál nekem, ami engedte megérkezni hozzám a derűt, a játékot, az erőt, a bizalmat, a nyugalmat, barátságokat, szeretetet, a teljesség érzését, a lehetőségek felismerését.
Most éreztem meg igazán mennyire fontos időt szánni magunkra és fejlődni, és aztán még fejlődni, hogy mennyire fontos ez az átalakulás, hogy milyen megújulást hoz, mert ide eljutva szinte minden más értelmet nyer, egy sokkal jobbat.
Egy igazi önismeret lett nekem a thetahealing a Te segítségeddel. És minden felismerés magammal kapcsolatban egy élmény, amit a tudatalattink mutat meg. Már a felismerés is megkönnyebülést ad.
Köszönöm, hogy bátorítottál a tanfolyamra.

Zita

Nagyon hálás vagyok az égieknek, hogy megismertelek. Hatalmas tudásod van, és megmondom őszintén, hogy én is el szeretném érni ezt a tudást. A lélek tanulmányozása és annak fejlődési folyamata nagyon érdekes dolog. Igaz mindennek az alapja a szeretet.

Erika

Kedves Ági!

Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem az esten (szerk. Újjászületés és Teremtő Est) én is. 🙂 Nagyon tetszett, szerintem jó volt a hangulat és a résztvevők is elég gyorsan feloldódtak. Bár sohasem láttuk egymást a többiekkel, mégis viszonylag könnyen meg tudott nyílni szerintem mindegyikünk. Persze gondolom, hogy közben küldted felénk és az estre is az fnszt (szerk. feltétel nélküli szeretetet), így érthető, hogy miért is sikerült ilyen jól a programod. 🙂 Szerintem technikai szempontból és tartalmilag is minden a helyén volt, számomra minden könnyen érthető és a gondolatmenet is követhető volt. Úgy vettem észre, hogy a többieknek is tetszett a programod, így szeretném még egyszer megköszönni a rászánt idődet, előkészületeidet és a befektetett munkádat a többiek nevében is! 🙂

Ezúton kívánunk Neked és családodnak nagyon szép, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és olyan új évet, amilyet megálmodtok Magatoknak! 🙂

Szeretettel

Zsuzsi

Kedves Ágnes!

 

Pontosan 1 éve derült ki, hogy kisbabát várok, ennek apropóján írok most Önnek.

Az Anya-magzat kapcsolatépítés nagyon sokat segített nekem abban, hogy egy igazán jó szülés élménnyel gazdagodtam. Sikeresen fel tudtam venni a kisfiammal a kapcsolatot a pocakomban, fel lett készítve ő is a születésére, amit nagyon fontosnak tartok. Persze a történethez hozzátartozik, hogy 38 hetes kismamaként elvégeztem Önnél a thetahealing alaptanfolyamot, amelynek segítségével megteremtettem, hogy a lehető legjobb orvoshoz kerüljek, a lehető legjobb kórházban, ami a kisfiamnak és nekem a legszuperebb.

39 hetes kismamaként Covid fertőzött lettem, amin szinten a thetahealing segítségével úgy túljutottam, hogy szinte észre sem vettem.

A szülésem természetesen, spontán beindult és lezajlott a kiírt dátum után 2 nappal, teljesen rendben, mindenféle beavatkozás nélkül sikerült világra hoznom a kisfiamat, még oxitocint sem kellett kapnom. Hiszem és tudom, hogy azért ment minden ilyen simán, természetesen és gördülékenyen, mert én is és a kisfiam is fel voltunk készülve arra, ami várt ránk, mindenki pontosan tudta a dolgát, s közösen, egymásra hangolódva tényleg egy gyönyörű születés élmény vált valóra. A szülést követően sajnos nagyon magas lett a vérnyomásom amikor a rengeteg felhalmozódott víz elkezdett kiürülni a szervezetemből, de a theta healing segítségével 189 Hgmm-ről teljesen normális értékre visszaállt másfél nap alatt.

Pontosan azért írom ezt le, mert mindenkit szeretnék arra buzdítani, hogy ne habozzon ezeket a szuper lehetőségeket meglépni, hiszen ezek segítségével sokat tehetünk pici babánkért és persze önmagunkért.

 

Dóri

Ma érkeztünk haza Erdélyből. Isteni megtapasztalásban volt részem. Hugom hívott fel telefonon. Nem beszéltünk vagy 20 éve. Én FNSZ-t (feltétel nélküli szeretet) küldözgettem neki, amióta Tőled hazajöttem. És sikerült kapcsolatot teremtenünk, ő hívott fel! Ezt Isteni csodaként éltem meg, az előzmények függvényében.

Köszönöm Neked, hogy megnyitottad számomra az utat.

Szeretettel ölellek,

M.

Nagyon köszönöm ezt a fantasztikus 3 napot, amit Veled tölthettem. A rengeteg élményt, felismerést és tudást, amit kaptam!

J.

Kedves Ági!

Újra szeretném hálámat kifejezni a thétás konzultáció/kezelés miatt. Ha nem velünk történik,lehet én is kétkedve fogadnám,de nem ez az első ilyen eset,mikor látványos javulás történt a gyerekeken a bennünk (szülőkben) végbement változás miatt. LÁTVÁNYOS! Kislányunk bőre (3 hónapos)nagyon érdes száraz,hámlós volt,az egész hátán.Már egy hónapja kenegettem shea vajjal,napi többször,és az orvos által felírt vízbázisú gyógyszertári krémmel is,de semmi változást nem hozott. Két alkalmas thétázás teljesen rendbe tette. Pénteken volt a második alkalom,és másnapra pihe puha bőre lett!Hihetetlen!Csoda!

Hálásan köszönjük!

Sz. Réka

Tisztelt Doktornő!

Két napja jártam Önnél, azóta a következőket tapasztalom:

-sokkal nyugodtabb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Érzem, hogy letettem egy nagy terhet a vállamról. Nem rágódom a történteken. Igyekszem ezt fenntartani továbbiakban is. A férjemmel való kapcsolatom hetek, lassan hónapok óta nem volt ilyen békés és vidám, mint az elmúlt másfél napban. Nem idegesítenek apróságok, őszinte boldogsággal tekintek rá, holott eddig minden kis részleten hajlamos voltam veszekedést szítani. Nagyon köszönöm a segítségét, remélem, hogy a jövőben még valamely tanfolymának keretein belül találkozni fogunk.

(28 éves nő)

Kedves Ági ?

Nagyon-nagyon köszönöm! Olyan boldog vagyok!

Köszönöm Neked ezt a fantasztikus 3 napot, a kedvességet és ezt a mérhetetlen tudást, amit kaptunk tőled!

A rengeteg felismerést és önmagamra ébredést!

További nagyon szép estét?

Szeretettel, Juli

Kedves Ági!

Köszönöm az inspiráló Köszöntőt és a Hanganyagot.

Nagyon színvonalas, ösztönző, részletes, érthető, érdekes.

Kíváncsisággal, izgalommal, a megújulás vágyával várom az újjászületés folyamatát.

Köszönet a fanfasztikus álmod valósulásáért. amivel minket is megtanítasz vágyni, teremteni.

Szeretettel

Otti

„Több mint 30 éve vagyok allergiás, éveken át gyógyszert szedtem a tünetek csökkentésére, azonban egy idő után azt vettem észre, már nem igazán segít rajtam. 

Kb. 6 évvel ezelőtt próbáltam ki a fül akupunktúrás kezelést, ami legnagyobb meglepetésemre és nem kis örömömre, néhány nap alatt észrevehetően csökkentette a rendkívül kellemetlen panaszaimat (orrdugulás, szemviszketés, torokviszketés), majd hamarosan teljesen el is múltak. Mindezt úgy, hogy a kezelés megkezdésével egyidejűleg a gyógyszer szedését abbahagytam.  Doktornő még összeállított teakeveréket is, amit nagyjából 3 hétig fogyasztottam. Ennek az íze az első napokban kicsit szokatlan volt, de idővel az ember ehhez is hozzászokik.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kezelést, aki allergiától szenved a tavasz beköszöntével. Csak pozitív hatásról tudok beszámolni, és ami számomra a legfontosabb, hogy a gyógyszert teljesen elhagyhattam.”

 

                                                                                             48 éves nő

 

„Az öröm turbóról a következő dolgokat jegyzeteltem fel az utolsó alkalom után:

Mit adott:
-bátorságot
-félelmek elűzését
-játékra koncentrálást
-kalandra koncentrálást
-bármi történjék,hiszem, hogy az égiek segítenek
-észreveszem a szép és a jó dolgokat körülöttem és az élet csodáit.”
T.H.

” Többet kaptam, mint amire számítottam. Fantasztikus tanítás, finom ételek, családias környezet, csodás társaság!”

Mónika Szentgotthárdról

” Támogatást kaptam ahhoz, hogy a céljaimat kitűzzem és elérjem.”

Szegedről

” Tudom már, hogy egyre több nő vállalja fel önmagát. Lehet a női mivoltot is fejleszteni és ezzel békéssé válni.”

Zsuzsa, 48 éves

” Többet kaptam, mint amire számítottam”.

Kriszti, 48 éves

Rendelési

Helyszínek

Budapesti rendelésem

1073 Budapest, Erzsébet krt. 15. III/32.
}
Minden 3. csütörtök 08.00-19.00
Budapesti rendelő

Szombathelyi rendelésem

Alpok Egészségház, Kálvária u. 34. I. em. 107.
}
Szerda 09.00-18.00
Szombathelyi rendelő

Szentgotthárdi rendelésem

Élettér Harmóniaközpont, Deák F. u. 9-11.
}
Kedd, péntek 08.00-18.00
Szentgotthárdi rendelő