Gyógyító

Rendeléseim

Bejelentkezés

+36 (30) 939 3185
kapcsolat@drszaboagnes.hu
Ki is vagyok? Ismerj meg engem!
Az a Nő, Anya, akinek az élete, így a hivatása is a Nők gyógyításáról, ébresztéséről, tudatos emeléséről, önmaguk elfogadásának segítéséről, vágyaik inspirálásól, azok beteljesítéséről szól. A családi élet jobbításáról, a szerelmi partnerség kiteljesítéséről, a boldogságot adó útról. És az a Nő, aki a születési jogába beleállva, kezdetektől folyamatosan bővül: orvos-pszichiáter, pszichoterapeuta, természetgyógyász, spirituális gyógyító, tanító, önálló vállalkozó, egészségmentor. Mindazt, amit átadok számodra, a lehető legtermészetesebben teszem, élvezettel, könnyedén, rugalmasan, bölcsen, szeretettel! Női erővel áramló transzformációval.
Soha nem adom alább a legegész-ségesebbnél!
Szakmai utam
Pécsett végeztem az Általános Orvosi Karon, 1986-ban.
Pszichiáter és Pszichoterapeuta szakorvos vagyok, de több, mint 10 éve nem írok fel pszichiátriai gyógyszert saját elhatározásomból. A betegségeket új felfogásban, gyógyszermentesen gyógyítom lélekgyógyítóként, sőt rendre szoktatok le, különösen pszichiátriai gyógyszerekről embereket. (Ha az ember testi-lelki élete rendbe jön, a többi gyógyszer is automatikusan feleslegessé válhat).
De természetesen egyéb kapcsolati és lélekproblémákat is gyógyítok: párkapcsolati, szülő-gyerek kapcsolati, vagy munkahelyi problémák, stressz okozta zavarok, szexuális problémák.
Ezek megnyilvánulhatnak az életünkben, mint pánik, depresszió, kényszerek, függőségi állapotok, alvászavar, elhízás, soványság, étkezési zavar, és egyéb ún. pszichoszomatikus zavarok formájában. Utóbbi esetben a testi tünetek hátterében egy lelki összetevő mozgat a „háttérben”. Rájöttem, ha ezt a „hátteret” „előtérbe” hozzuk, fölöslegessé válik a testi tünet, mint segítő, figyelem felhívó mankó. A hátteret előtérbe segítve és azt meggyógyítva, meggyógyulunk!
Filozófiám
Alkotó, teremtő, gyógyító és tanító embernek születtem, és nem véletlenül – Nőnek, Anyának. Erős belső meggyőződésem, hogy életfeladatom örömtelivé és szabaddá formálni, gyógyítani a nőket, édesanyákat, édesapákat, gyerekeket – utóbbiakat a női oldaluk gyógyítása-, a megújulás és a harmonizálás által. Ennek eredményeként a párkapcsolatokat és a családokat lehet a Természetes Rend és a Természet-ük adta kincsek, a természet-es lehetőségeik felé fordítani.

Újdonság!

Saját tanfolyamaim

Drága Hölgyeim,

rájöttem, megértettem, miért is van az, amikor tanfolyamot tartok, a legnagyobb sikere annak van, ha önmagam elgondolásait teszem oda ráadásként, ha önmagamból őszintén megmutatom, aki vagyok, példaként szolgálva!

Ez inspirált arra, hogy megalkossam a SAJÁT NŐI TANFOLYAMAIMAT ÖNMAGAMBÓL, ÖNAZONOSAN, a saját tapasztalataimon átszűrve.
Fogadjátok sok szeretettel!

 1. NŐI ÚJJÁSZÜLETÉS TANFOLYAM – Álmodd nőként újra az életed

A HÉTKÖZNAPIBÓL RENDKÍVÜLI LESZ!

ÚJ ÉLETÉRZÉS,

ÚJ ÉLETSTÍLUS,
ÚJ ÉLETMINŐSÉG – ÚJ NŐ!

Célorientált online tanfolyam és élő csoportos mentorálás Nőknek, akiknek fontos az álmaik beteljesítése

Megtanulod belülről megteremteni a világot!
Hétköznapi emberként rendkívüli változásokat hajthasz végre!

AZ ÚJ ÉLETEDET EGÉSZSÉGES, ÖRÖMTELI, NŐKÉNT TE IRÁNYÍTOD!

Hogyan lépj ki komfortzónád kényelméből az álmaid megvalósításához?
Önismeret, önfejlődés, önállóság, énerősítés, önbizalomépítés,
hogy az áttöréssel létrehívd
AZ EGÉSZSÉGES, ÖRÖMTELI NŐI ÚJJÁSZÜLETÉSED!
4 hónapon át nyújtott transzformatív erejű élő online támogatás!

IDŐPONT:
2022.01.18 – 2022.05.13.
Tájékoztató videómat itt tekintheted meg:

Itt tudsz bővebben utánanézni és jelentkezni: https://ujja-szuletes.hu/

2. Boldog család születik – online tanfolyam Nőknek, Anyukáknak, leendő anyukáknak

A nagy sikerre való tekintettel 2022. első félévében újabb tanfolyam indul. Előzetes jelentkezés a kapcsolat@drszaboagnes.hu e-mail címen lehetséges.
Tájékoztató videómat pedig itt tekintheted meg:

 3. Válás helyett váltás – Nőkért, Nőknek – online kurzus

A boldog párkapcsolatért
Tájékoztató videómat itt tekintheted meg:
Előzetes jelentkezés lehetséges a tanfolyamra a kapcsolat@drszaboagnes.hu email címen.

Egyéni gyógyításom

 

Egyéni gyógyításom árai:

Kvantum gyógyítás

80 000 Ft/90 perc + előkészítő folyamat

A folyamat eltér a hagyományostól, nagyon intenzív és transzformatív, nagy sebességgel gyógyít, gyakran azonnali hatással a teljes élet utadra térítéssel. 2-3 alkalom általában elég.

Ezt a terápiát egy önébresztést szolgáló több oldalas erőteljes hatású kérdőív kitöltése előzi meg, lehetővé téve, hogy már az első találkozásra is  önmagadat tudatosan felkészítve, erőteljes céllal, vággyal érkezz meg. Ezáltal az előtted álló transzformációra alkalmassá teszed magad.

 

Egyéni terápiás konzultáció (online)

38 000 Ft/45 perc

Mindazoknak, akik már tudják, hogy a változás elkerülhetetlen, vállalják azt, de több megerősítő találkozást szeretnének, hosszabb (5-8 alkalom) időn keresztül.

 

ÚJ! Sétáló konzultáció (személyes)

45 000 Ft/60 perc

Sokszor nyaralás, páros vagy családi pihenés hozza elő az addig ki nem mondott, újra és újra eltussolt kérdéseket! Ne rontsd el vele a nyaralásodat! Van megoldás! Ez a terápiás, konzultációs forma lehetővé teszi, hogy a természetben együtt sétálva, beszélgetve, kötetlenül, akár nyaralásod közben is, a számodra és minden érintett számára a legteljesebb, kölcsönösen elégedett megoldásra rálelj, önmagadból többre ébredj a természetes könyezetben a segítségem által! Könnyedén, természetesen! A családi harmónia mindenek felett! Aktuális helyszínekről érdeklődjön!

 

Páros terápiás konzultáció (személyes, online)

60 000 Ft/90 perc (online)

68 000 Ft/90 perc (személyes)

A cél ezen alkalmakkor a legegyüttműködőbb kapcsolat megteremtése önmagaddal és így a társaddal azért, hogy akár a válást, akár az együtt maradást tisztelettel, tudatosan, egészséges gondolatokkal, érzésekkel tehessétek meg. Ezzel adtok legtöbbet a gyermekeiteknek is. Az is lehet, hogy valójában egy lejárt, lehúzó kapcsolati mintától jött el ideje elválnotok és nem feltétlenül egymás személyétől. A folyamat eltér a hagyományostól, nagyon intenzív és transzformatív, nagy sebességgel gyógyít.

 

ThetaHealing egyéni terápia

28 000 Ft/45 perc  

A saját teremtő erőddel képes vagy gyógyulni, változni, új, önazonos jövőt, kapcsolatokat, munkahelyet, otthont, anyagi bőséget teremteni önmagad számára. 

Lehetőséged van elvégezni ThetaHealing tanfolyamaimat is!

A folyamat eltér a hagyományostól, nagyon intenzív és transzformatív, nagy sebességgel gyógyít.

ÚJ! Anya-Magzat kapcsolatépítés és ThetaHealing konzultáció kombinációja

Miközben haladunk a magzatoddal való kapcsolatépítésben, a menet közben felmerülő kérdések az anyaságoddal, szüléseddel, pároddal kapcsolatban egyúttal azonnal megértésre, megoldásra kerülnek a Lelked, az Isteni Éned válaszai által.

A 10 alkalom 220.000 Ft, egyösszegben történő előre fizetés esetén.

Két részletben történő fizetés esetén az ár 2 x 115.000Ft.

Egyéb fizetési lehetőségről érdeklődj a fenti elérhetőségek bármelyikén.

Jelentkezés a betöltött 12. hét után javasolt.

 

Anya- Magzat kapcsolatépítő folyamat

Ez a program Neked, Rólad, Rólatok szól! Szeretettel hívlak egy 10 alkalmas online tanfolyamra, amely segít a leendő gyermekeddel való harmonikus kapcsolat kiépítésében, a szülésre-születésre való felkészülésben, az ezzel kapcsolatos félelmeid feloldásában, téves elgondolásod egészségessé gyógyításában.

A 10 alkalmas tanfolyam ára összesen 140.000 Ft, egyösszegben történő fizetés esetén.

Két részletben történő fizetés esetén az ár 2 x 75.000 Ft.

Egyéb fizetési lehetőségről érdeklődj a fenti elérhetőségek bármelyikén.

Jelentkezés a betöltött 12. hét után javasolt.

 

Fülakupunktúrás Addiktológiai kezelés

Általában 7-8 alkalom szükséges a tartós változás eléréséhez

Lézerceruzás kezelés alkalmanként: 5 000 Ft

Tartós öntapadó mikrotű vagy vaccaria mag felhelyezés: 10 000 Ft 

Kombinált kezelés alkalmanként: lézerceruza + öntapadó mikrotű / vagy vaccaria mag 15 000 Ft

Gyógyító tevékenységeim

Gyógyításom mostanra már egyéni, belőlem fakadó, ahogy és amiként teszem.

Gyógyítás a legmagasabb nézőpontból, legkiterjesztettebb, legbőségesebb, legteljesebb folyamat mentén, egyszerre szolgálva minden résztvevőt. 
 

Hová emellek, miközben gyógyítalak?

A Női Teljességbe történő Újjászülés, Újjászületés egész-ségébe. 
Önmagunk újjá transzformálása kerek egész(séges) Női Egységbe: (kis)lányként, anyagi bőséggel, gazdagsággal bíró felnőtt nőként, szeretőként, asszony-feleségként (társként), anyaként, kreatív, alkotó Istennőként, szabadon.
 

Jóval több, mint egy egyszerű gyógyító folyamat! 

Egy megbetegítő hiány-elgondolás és az annak megfelelő tapasztalás- és kapcsolatrendszer gyógyítása, újjá szülése az EGÉSZség és BŐSÉG emelkedett tudatosságába.
Minden gyógyításom egyúttal egy tudatszint emelés, egy nézőpontváltás, új nézőpont el- és befogadásával járó, új valóságnak megfelelő életforma és életmód-transzformáció része. Automatikusan magában hordozza az egészség megérkezését, egy új gondolatforma általi valóságteremtést, ami egyúttal lelki békét, örömet és gazdagságot, felszabadult kreativitást, összességében boldogságot, egészséget ad. 
 

Újra színessé válik a beszürkült élet. Újra Élővé válsz!

 
Magas frekvencia növekedéssel, emelkedéssel és erős öntudatra ébredéssel járó folyamat. Eredményeként tudatos önválasztás, önbizalom és önérték növekedés, az érdemes vagyok rá érzése fejlődik ki. Önmagunk ezen felemelése által pedig egy magas szintű, mások szolgálatára irányuló természetes igény és alázat jelenik meg.
A gyógyításom egyúttal azt a folyamatot is megszüli, ami mentén ráébredsz, mi a Te isteni elhívásod, küldetésed, mi a Te Miérted ezen földi létben. Ezen küldetésed felismerésével, annak beteljesítésével tudod szolgálni az embertársaidat vagy egy nagyobb Egységet. Ebben a szolgálatban érkezel meg önmagadhoz.
Ekkorra már egészséges, gazdag és boldog, erős a benned élő Nő, aki mind ezeket képes könnyedén újjá szülni a belső-külső világában. Nem csak Te, hanem a külső környezeted is átalakul. Jobbá, egészségesebbé, emelkedettebbé lesznek a kapcsolataid, a társaid.
Ehhez kívánok sok sikert és határozott, belső döntést, elszánást, hogy akarod és megteszed!
Te leszel az, aki felemeli magát a gyógyító folyamaton keresztül, aki megszüli magát női Egységébe, a Teljességbe!
Tiéd az érdem, a siker, a boldogság!
A te örömöd az enyém is, a te boldogságod engem is boldoggá tesz!
Lélek-bábaként, női vezetőként emelem, transzformálom a Női szüléseidet, megszületéseidet!
Köszönöm, hogy kísérhetem ezt a csodás folyamatodat!

 

Szeretettel:
Dr. Szabó Ágnes Katalin
Hiteles

Vélemények

Kedves Ágnes!

Köszönöm, már csatlakoztam is az Őr-Vendek ThetaHealing Spirituális csoporthoz. 🙂 Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az élménynek (szerk.: online ThetaHealing Alaptanfolyam); új távlatok és nézőpontok nyíltak meg ezáltal számomra (is). Hálás köszönet a szívből jövő tanításokért!

László Keszthelyről

Hálás vagyok, hogy úgy alakult az életem, hogy meg kellett, hogy ismerjelek, olyan útravalót adtál nekem, ami engedte megérkezni hozzám a derűt, a játékot, az erőt, a bizalmat, a nyugalmat, barátságokat, szeretetet, a teljesség érzését, a lehetőségek felismerését.
Most éreztem meg igazán mennyire fontos időt szánni magunkra és fejlődni, és aztán még fejlődni, hogy mennyire fontos ez az átalakulás, hogy milyen megújulást hoz, mert ide eljutva szinte minden más értelmet nyer, egy sokkal jobbat.
Egy igazi önismeret lett nekem a thetahealing a Te segítségeddel. És minden felismerés magammal kapcsolatban egy élmény, amit a tudatalattink mutat meg. Már a felismerés is megkönnyebülést ad.
Köszönöm, hogy bátorítottál a tanfolyamra.

Zita

Nagyon hálás vagyok az égieknek, hogy megismertelek. Hatalmas tudásod van, és megmondom őszintén, hogy én is el szeretném érni ezt a tudást. A lélek tanulmányozása és annak fejlődési folyamata nagyon érdekes dolog. Igaz mindennek az alapja a szeretet.

Erika

Kedves Ági!

Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem az esten (szerk. Újjászületés és Teremtő Est) én is. 🙂 Nagyon tetszett, szerintem jó volt a hangulat és a résztvevők is elég gyorsan feloldódtak. Bár sohasem láttuk egymást a többiekkel, mégis viszonylag könnyen meg tudott nyílni szerintem mindegyikünk. Persze gondolom, hogy közben küldted felénk és az estre is az fnszt (szerk. feltétel nélküli szeretetet), így érthető, hogy miért is sikerült ilyen jól a programod. 🙂 Szerintem technikai szempontból és tartalmilag is minden a helyén volt, számomra minden könnyen érthető és a gondolatmenet is követhető volt. Úgy vettem észre, hogy a többieknek is tetszett a programod, így szeretném még egyszer megköszönni a rászánt idődet, előkészületeidet és a befektetett munkádat a többiek nevében is! 🙂

Ezúton kívánunk Neked és családodnak nagyon szép, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és olyan új évet, amilyet megálmodtok Magatoknak! 🙂

Szeretettel

Zsuzsi

Kedves Ágnes!

 

Pontosan 1 éve derült ki, hogy kisbabát várok, ennek apropóján írok most Önnek.

Az Anya-magzat kapcsolatépítés nagyon sokat segített nekem abban, hogy egy igazán jó szülés élménnyel gazdagodtam. Sikeresen fel tudtam venni a kisfiammal a kapcsolatot a pocakomban, fel lett készítve ő is a születésére, amit nagyon fontosnak tartok. Persze a történethez hozzátartozik, hogy 38 hetes kismamaként elvégeztem Önnél a thetahealing alaptanfolyamot, amelynek segítségével megteremtettem, hogy a lehető legjobb orvoshoz kerüljek, a lehető legjobb kórházban, ami a kisfiamnak és nekem a legszuperebb.

39 hetes kismamaként Covid fertőzött lettem, amin szinten a thetahealing segítségével úgy túljutottam, hogy szinte észre sem vettem.

A szülésem természetesen, spontán beindult és lezajlott a kiírt dátum után 2 nappal, teljesen rendben, mindenféle beavatkozás nélkül sikerült világra hoznom a kisfiamat, még oxitocint sem kellett kapnom. Hiszem és tudom, hogy azért ment minden ilyen simán, természetesen és gördülékenyen, mert én is és a kisfiam is fel voltunk készülve arra, ami várt ránk, mindenki pontosan tudta a dolgát, s közösen, egymásra hangolódva tényleg egy gyönyörű születés élmény vált valóra. A szülést követően sajnos nagyon magas lett a vérnyomásom amikor a rengeteg felhalmozódott víz elkezdett kiürülni a szervezetemből, de a theta healing segítségével 189 Hgmm-ről teljesen normális értékre visszaállt másfél nap alatt.

Pontosan azért írom ezt le, mert mindenkit szeretnék arra buzdítani, hogy ne habozzon ezeket a szuper lehetőségeket meglépni, hiszen ezek segítségével sokat tehetünk pici babánkért és persze önmagunkért.

 

Dóri

Rendelési

Helyszínek

Budapesti rendelésem

1073 Budapest, Erzsébet krt. 15. III/32.
}
Minden 3. csütörtök 08.00-19.00
Budapesti rendelő

Szombathelyi rendelésem

Alpok Egészségház, Kálvária u. 34. I. em. 107.
}
Szerda 09.00-18.00
Szombathelyi rendelő

Szentgotthárdi rendelésem

Élettér Harmóniaközpont, Deák F. u. 9-11.
}
Kedd, péntek 08.00-18.00
Szentgotthárdi rendelő
Szeretnéd megkapni az ingyenes, hatrészes Anya-Napló ébresztő, tudatszint emelő tartalmunkat?

Szeretnéd megkapni az ingyenes, hatrészes Anya-Napló ébresztő, tudatszint emelő tartalmunkat?

Csatlakozz levelezőlistánkhoz, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról, akcióinkról, és megkapd ingyenes információs anyagainkat. Feliratkozás után hamarosan küldjük is az ingyenes anyagunk első részét.

Szeretettel ébredésed és egészséged, boldog anyaságod szolgálatában:

Szabó Ágnes Katalin

 

Hurrá, sikeresen feliratkoztál. Köszönjük, hamarosan küldjük is az első ingyenes anyagunkat.