Ideális

Rendezvény-
helyszín

Ez a csodálatos, a természet ölén található helyszín belső megérkezésre, egy magasabb tudat- és rezgésszint elérésére született. Ennek megfelelően olyan kiscsoportos rendezvényeknek, térningeknek kíván otthont adni, amelyek támogatják a résztvevők elcsendesedését, feltöltődését, erőgyűjtését, újjászületését.

A terembérlés tartalmazza:

  • Ingyenes parkolás
  • Ingyenes WiFi
  • Külön vizesblokk használat
  • Konyha használat

Tájékozatató:

Az internet és a térerő
a hely adottságai okán
változó erősségű!
Terembérlés
ÉletMagTárHáz rendezvényhelyszín
ÉletMagTárHáz rendezvényhelyszín
ÉletMagTárHáz - nyári konyha
Terembérlés

ÉletMagTerem

A tóra néző, körben üveg terem max. 12 főre bérlehető, a hozzá tartozó terasszal, mini konyhával és vizesblokkal együtt. Igény esetén 6-8 fő résztvevőnek szállás is igénybe vehető, 5.000 Ft/fő/éjtől kedvezményes áron. Ha ennél több szálláshelyre van szükség segítünk a közleben szállást keresni.

A bérlés 09.00-18.00 közötti időtartamra vonatkozik. Eltérő igényeket előzetes egyeztetés alapján tudunk teljesíteni. Az internet és a térerő a hely adottságai okán változó erősségű.

Bevezető áron:
(09.00-18.00 között) max. 12 főig

72.000 Ft/nap

Nyári konyha

Az ár tartalmazza a nyári konyha használatot max. 20 főre, épített kemencével, sparherddel, épített sütőkkel, és egyúttal modern, jól felszerelt konyhával, szabadtéri tűzrakóval, valamint tartalmazza a saját, különálló vizesblokkot. Ingyenes parkolás, ingyenes WiFi.

Ön csodálatos erdei parkban, közvetlenül a tó parton, jól felszerelt gépészettel ellátott, ugyanakkor hagyományos főzési-sütési lehetőségeket nyújtó, fedett, hangulatos nyári konyhában tölthet el kellemes időszakot egy szervezett program keretében vagy barátaival, családtagjaival.

Bevezető áron:
(09.00-18.00 között) max. 20 főig

72.000 Ft/nap

ÉletMagTárHáz - nyári konyha
ÉletMagTárHáz

Együttes bérlés

Az ÉletMagTerem és Nyári konyha együttesen is bérelhető, kedvezményes áron. Huzamosabb tartozkodás idejére 1-1 napra is bérelhető.

Ár/nap

92.000 Ft

Szeretnéd megkapni az ingyenes, hatrészes Anya-Napló ébresztő, tudatszint emelő tartalmunkat?

Szeretnéd megkapni az ingyenes, hatrészes Anya-Napló ébresztő, tudatszint emelő tartalmunkat?

Csatlakozz levelezőlistánkhoz, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról, akcióinkról, és megkapd ingyenes információs anyagainkat. Feliratkozás után hamarosan küldjük is az ingyenes anyagunk első részét.

Szeretettel ébredésed és egészséged, boldog anyaságod szolgálatában:

Szabó Ágnes Katalin

 

Hurrá, sikeresen feliratkoztál. Köszönjük, hamarosan küldjük is az első ingyenes anyagunkat.