Barion Pixel

Az online foglalással távollévők közötti szerződés jön létre a ÉletMagTárHáz (továbbiakban szolgáltató) és a foglalást leadó személy/szervezet (továbbiakban vendég) között.

Az ÉletMagTárHáz törvényes képviselője:
Név: Dengyel Balázs Boldizsár
Cím: 9982 Kétvölgy-Ritkaháza, Fú u. 53.
Telefonszám: +36 30 939 8135
Email cím: info@eletmagtar.hu
Adószám: 56254790-1-38
Bankszámlaszám: OTP 11773470-00848402

A szolgáltatót nyilvántartásba vevő szerv: Szombathelyi Törvényszék Cégbírósága

Az eletmagtar.hu weboldal tárhelyszolgáltatója:

  • Cégnév: Ininet Kft.
  • Székhely: 1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 10.
  • Email cím: info@ininet.hu
  • Telefonszám: +36 20 293 9058
  • Honlap: ininet.hu

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók. Az ÁSZF visszavonásig érvényes. A weboldal, mint szerzői jogi mű Dengyel Balász Boldizsár tulajdonát képezi, és mint ilyet, szerzői jog védi.

1. Szállásfoglalás

A szerződés létrejötte

A weboldal foglalási rendszerén keresztül történő foglalással létrejön a távollévők közötti (elektronikus) szerződés. A honlap és a szerződéskötés nyelve a magyar.

A foglalás menete

A honlap látogatója az eletmagtar.hu/szallas oldalról tud foglalást kezdeményezni (1 főre, 2 főre, ill. 3 vagy 4 főre). A foglalási folyamatnál meg kell adnia a tartózkodás időtartamát, az érkező vendégek számát, ill. az esetlegesen igényelt extra szolgáltatásokat. A szállás lefoglalásához 30% előleg megfizetése szükséges. A foglalás részleteinek ellenőrzését követően, a foglalás gomba kattintással kerül véglegesítésre a foglalás. A vendég tudomásul veszi, hogy a foglalás gombra kattintással fizetési kötelezettsége keletkezik.

A foglalás gombra kattintást követően a foglalás során megadott email címre visszaigazolást küldünk, amely tartalamazza a foglaló vendég nevét, címét, telefonszámát, email címét, a foglalás időtartamát és az érkező vendégek számát. Kérjük, ellenőrizze le a foglalási adatokat. Ha az adatokban hibát észlel, vagy bármilyen módosítást szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot kapcsolati űrlapunkon keresztül, emailben vagy a +36 30 939 8135-ös telefonszámon.

Minimum foglalható éjszakák

A vendégek min. 1 éjszakára foglalhatnak szállást oldalunkon keresztül.

Árak

A pontos árakat a rendszer a foglalási oldalon, a tartózkodás időtartama és a vendégek száma alapján kalkulálja ki. Az árakban eltérés lehetséges a honlapon feltüntetett, kiemelt időszakokra vonatkozóan. Ehhez az alapárhoz tevődnek hozzá az igényelt extra szolgáltatások árai.

Előlegfizetés

Az előleget jelenleg banki átutalással vagy bankkártyával/hitelkártyával, valamint Barion egyenleggel tudja a vendég kifizetni. A banki átutalás esetében kérjük, hogy a vendég az átutalást 2 munkanapon belül szíveskedjen elindítani, mert utána a rendszer automatikusan törli a foglalást.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fennmaradó egyenleg kifizetése

A honlapon lehetőséget biztosítunk a fennmaradó összeg kifizetésére is. Ez nem kötelező, de kényelmes rendezési módja az egyenleg rendezésének. A fennmaradó egyenleg legkésőbb érkezéskor, a helyszínen fizetendő.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Érkezés

A foglalásban megadott érkezési dátumon 14.00 órakor lehet a legkorábban elfoglalni a szállást. Amennyiben más foglalással nem ütközik, akkor egyeztetést követően, felár ellenében lehetőség van korai érkezésre.

Távozás

A foglalásban megadott dátumon 10.00 óráig kell elhagyni a szállást. Amennyiben más foglalással nem ütközik, akkor egyeztetést követően, felár ellenében lehetőség van késői távozásra.

Lemondás

Rendezvényre történő foglalás esetén 30% előleg fizetendő. Az érkezést megelőzően legalább két héttel történő lemondás esetén az előleg összege visszatérítésre kerül. Két héten belüli lemondás esetén az előleg összegét nem áll módunkban megtéríteni. 

Szállás foglaláskor az előleg fizetést jelenleg elengedjük. Amennyiben  szállását nem tudná bármely ok miatt elfoglalni, kérjük azt a legrövidebb időn belül számunkra jelezni szíveskedjék.

 

2. Rendezvényhelyszín bérlés

Amennyiben az ÉletMagTárHázat rendezvényhelyszínként kívánja igénybe venni, a bérlésre vonatkozó igényeit az eletmagtar.hu/teremberles oldalon keresztül elérhető űrlapon tudja jelezni. Az űrlapon az alábbi adatokat kötelező megadni: név, telefonszám, email cím, bérleni kívánt terem, a bérlés tervezett időpontja, tervezett létszám, ill. a rendezvény részletei, kérdések, kérések. Az űrlap beérkezése után 24 órán belül felvesszük a beküldővel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a rendezvény részleteiről.

Vitarendezés

Illetékes békéltető testület: Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Email cím:: bea@vmkik.hu

Online vitarendezési platform: https://ec.europa.eu/odr

Vitarendezés emailben: onlinevita@bkik.hu