Barion Pixel

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK – ÉLETMAGTÁRHÁZ APARTMANOK ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN

Az online foglalással távollévők közötti szerződés jön létre a ÉletMagTárHáz (továbbiakban szolgáltató) és a foglalást leadó személy/szervezet (továbbiakban vendég) között.

Az ÉletMagTárHáz törvényes képviselője:
Név: Dr. Szabó Ágnes
Cím: 9982 Kétvölgy-Ritkaháza, Fú u. 53.
Telefonszám: +36 20 274 3722
Email cím: kapcsolat@drszaboagnes.hu
Adószám: 74579518-1-38
Bankszámlaszám: OTP 11773470-01281433

A szolgáltatót nyilvántartásba vevő szerv: Szombathelyi Törvényszék Cégbírósága

Az eletmagtar.hu weboldal tárhelyszolgáltatója:

– Cégnév: Ininet Kft.
– Székhely: 1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 10.
– Email cím: info@ininet.hu
– Telefonszám: +36 20 293 9058
– Honlap: ininet.hu
A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók. Az ÁSZF visszavonásig érvényes.

A weboldal, mint szerzői jogi mű Dr. Szabó Ágnes tulajdonát képezi, és mint ilyet, szerzői jog védi.

1. Szállásfoglalás
A szerződés létrejötte

A weboldal foglalási rendszerén keresztül történő foglalással létrejön a távollévők közötti (elektronikus) szerződés. A honlap és a szerződéskötés nyelve a magyar.

A szállásfoglalás menete

A honlap látogatója az eletmagtar.hu/szallas oldalról tud foglalást kezdeményezni (2 -10 főre). A foglalási folyamatnál meg kell adnia a választott apartman nevét, tartózkodás időtartamát, az érkező vendégek számát, ill. az esetlegesen igényelt extra szolgáltatásokat. A szállás lefoglalásához 50% előleg megfizetése szükséges. A foglalás részleteinek ellenőrzését követően, a foglalás gomba kattintással kerül véglegesítésre a foglalás. A vendég tudomásul veszi, hogy a foglalás gombra kattintással fizetési kötelezettsége keletkezik.

A foglalás gombra kattintást követően a foglalás során megadott email címre visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza a foglaló vendég nevét, címét, telefonszámát, email címét, a foglalás időtartamát és az érkező vendégek számát. Kérjük, ellenőrizze le a foglalási adatokat. Ha az adatokban hibát észlel, vagy bármilyen módosítást szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot kapcsolati űrlapunkon keresztül, emailben vagy a +36 20 274 3722 telefonszámon.

Amennyiben foglalását átutalással kívánja megtenni, az Ön foglalása a foglalási előleg alábbi számlaszámra történt beérkezését követően él: OTP 11773470 – 01281433 – 00000000 Szabó Ágnes Katalin részére. A közlemény rovatba a Megrendelő nevét, a választott Apartman nevét és a választott időpontot tüntesse fel, legyen szíves.

A foglalásról visszaigazolást küldünk e-mailben és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Minimum foglalható éjszakák

A vendégek min. 1 éjszakára foglalhatnak szállást oldalunkon keresztül.

Árak

A pontos árakat a rendszer a foglalási oldalon, a tartózkodás időtartama és a vendégek száma alapján kalkulálja ki. Az árakban eltérés lehetséges a honlapon feltüntetett, kiemelt időszakokra vonatkozóan. Ehhez az alapárhoz tevődnek hozzá az igényelt extra szolgáltatások árai.

Előlegfizetés

Rendezvényre történő foglalás esetén a foglalási érték 50%-át kell előre fizetni a szóbeli/írásbeli igény jelzését követően 48 órán belül. 3. naptól fizetés hiányában a foglalást automatikusan töröljük.

Az előleget jelenleg banki átutalással vagy bankkártyával/hitelkártyával, valamint Barion egyenleggel tudja a vendég kifizetni.

A banki átutalás esetében kérjük, hogy a vendég az átutalást 2 munkanapon belül szíveskedjen elindítani, mert utána a rendszer automatikusan törli a foglalást.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fennmaradó egyenleg kifizetése

A honlapon lehetőséget biztosítunk a fennmaradó összeg kifizetésére is, illetve banki átutalással a fenti számlaszámra történő utalással szintén megtehető.

Ez nem kötelező, de kényelmes rendezési módja az egyenleg rendezésének. A fennmaradó egyenleg legkésőbb érkezéskor, a helyszínen fizetendő.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A szálláshely Szépkártya elfogadóhely.

Érkezés

A foglalásban megadott érkezési dátumon 15.00 órakor lehet a legkorábban elfoglalni a szállást. Amennyiben más foglalással nem ütközik, akkor egyeztetést követően, felár ellenében lehetőség van korai érkezésre. Várható érkezését kérjük jelezze telefonon vagy e-mailben.

Távozás

A foglalásban megadott dátumon 10.00 óráig kell elhagyni a szállást. Amennyiben más foglalással nem ütközik, akkor egyeztetést követően, felár ellenében lehetőség van késői távozásra.

Lemondás

Rendezvényre történő foglalás esetén a foglalási érték 50%-át kell előre fizetni a szóbeli/írásbeli igény jelzését követően 48 órán belül. 3. naptól fizetés hiányában a foglalást automatikusan töröljük. Az érkezést megelőzően legalább négy héttel történő lemondás esetén az előleg összege visszatérítésre, kötbérmentes. Négy héten belüli lemondás esetén a foglalás értékének 50 %-a a kötbér.

Szállásfoglaláskor a foglalási érték 50%-át kell előre fizetni a szóbeli/írásbeli igény jelzését követően 48 órán belül. 3. naptól fizetés hiányában a foglalást automatikusan töröljük. Az érkezést megelőzően legalább három héttel történő lemondás esetén az előleg összege visszatérítésre, kötbérmentes. Három héten belüli lemondás esetén a foglalás értékének 50 %-a a kötbér.

2. Rendezvényhelyszín bérlés
Amennyiben az ÉletMagTárHázat rendezvényhelyszínként kívánja igénybe venni, a bérlésre vonatkozó igényeit az eletmagtar.hu/teremberles oldalon keresztül elérhető űrlapon tudja jelezni. Az űrlapon az alábbi adatokat kötelező megadni: név, telefonszám, email cím, bérelni kívánt terem/helyszín, a bérlés tervezett időpontja, tervezett létszám, ill. a rendezvény részletei, kérdések, kérések. Az űrlap beérkezése után 24 órán belül felvesszük a beküldővel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a rendezvény részleteiről. Kérjük, hogy a rendezvény helyszín aktuális foglaltságáról telefonon vagy e-mailben érdeklődni szívekedjen.

Vitarendezés
Illetékes békéltető testület: Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Email cím:: bea@vmkik.hu

Online vitarendezési platform: https://ec.europa.eu/odr

Vitarendezés emailben: onlinevita@bkik.hu

 

3. Fénykép, Video- és Hangfelvétel készítés Dr. Szabó Ágnes Katalin rendezvényein
Amennyiben részt vesz Dr. Szabó Ágnes Katalin által szervezett elvonulásokon, rendezvényeken, az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön egyúttal hozzájárul, hogy Önről, (kiskorú gyermekéről) Dr. Szabó Ágnes Katalin és/vagy az általa felkért fotós fénykép, video-, illetve hangfelvételeket készítsen és tudomásul veszi a következőket:

A 2013. évi V. törvény („új Ptk – Polgári Törvénykönyv”) 2:48. §. alapján önkéntesen, befolyásmentesen és határozottan hozzájárulok ahhoz, hogy rólam képmás (foto vagy video) és/vagy hangfelvétel készüljön.

Felvétel készítésének helye: 9982 Kétvölgy, Fő u. 53. illetve az aktuálisan meghirdetett rendezvény különböző helyszínei.
Felvétel készítésének ideje: az aktuális rendezvény meghirdetett időpontja

Hozzájárulásom alapján felhatalmazom Dr. Szabó Ágnes Katalint és az általa felkért fotóst a felvétel elkészítésére.

Tudomásom van arról és elfogadom, hogy a hozzájárulásom az esetleges nyilvánosságra hozatal és az internetes technológia miatt természetéből fakadóan vissza nem vonható, a korlátozás csak a tiltó nyilatkozatom megtételét követő időszakra köti a jogosultat.