Barion Pixel

Esküvő helyszín

és Öko szálláshely

ÉletMagTár apartmanok Kétvölgy

Csak természetesen!

Esküvő helyszín

és Öko szálláshely

ÉletMagTár apartmanok Kétvölgy

Csak természetesen!

2. Elvonulások

céges és egyéb elvonulások
családi és baráti ünneplések

3. Szállás

Baba- és gyerekbarát szálláshely

Kutyabarát szálláshely

 

Tóra néző apartman (vintage háló, családi szoba)

Várunk Benneteket egész éven át!

Tekintsétek meg köszöntő videónkat!

PROGRAMJAINK

Az ÉletMagTár küldetése,hogy minden pillanatban
a szeretetteli ébredést szolgálja

Esküvői nyílt napok az ÉLETMAGTÁRBAN!

Szálláshely

Az ÉletMagtárHáz a falu ritkaházi (Ritkarovci) szórványtelepülés szerkezetű részén található, egy csendes, minden urbánus zajtól és szennyeződéstől mentes, 11 hektáros erdei portán, tóparton, idilli, csodálatos energiájú helyen. Kiváló helyszín pihenéshez, feltöltődéshez 

hálószoba

fürdőszoba

vendég

Elvonulási helyszín

Az ÉletMagtárHáz nem csupán szálláshely, hanem kiscsoportos tréningek ideális elvonulási helyszíne is. Saját szervezésű programjaink mellett örömmel adunk otthont elvonulások, tréningek megtartásához

tréning helyszín

résztvevő

Az ön házigazdája

ÁGNES

Szabó Ágnes

Szeretettel és örömmel köszöntöm! Isten hozta ezen a gyönyörű helyen! Régi álmom volt, hogy ezt a csodás paradicsomi környezetet, amit a családunkkal hoztam létre, és élvezzük  naponta, megoszthassam másokkal, sokakkal, Önnel. Olyan helyszínt alkothassak, ami feltölt, megújít, erőt ad, megnyugtat. Ahol olyan találkozások, közösségek születhetnek, amik segítik mindkét, az összes résztvevőt. Ami több, mint elvonulási helyszín, több, mint szálláshely. Ami inspirál a fejlődésre, a belső értékek megismerésére, átadására és egyúttal gyakorlati tapasztalatok megszerzésére is ösztönöz, tisztelve a természeti környezetet, tudatosságra ébreszt. Ami akkor is segít, átmos, ha semmit nem tesz az ember, csak VAN. Így született meg az ÉletMagTár 2020 tavaszán. Egyszerre szép, új, kényelmes, és egyúttal őrzi a régi értékeket, tiszta természeti, erdei környezetben egy tó partján. Csodás kikapcsolódást kívánok ezen a szépséges, erőt adó helyszínen!
Mi minden található

A környéken

Bevásárlási lehetőségek

Kétvölgy Kertje Szatócsbolt

A településen belül található egy kis élelmiszerbolt, kb- 5 km-re az ÉletMagTárHáztól, ahol az alapvető élelmiszerek mellett az Őrség helyi jellegzetességei, kézműves élelmiszer termékei is megvásárolhatók, például a híres tökmagolaj, helyi sajtok, kolbászok, rétesek, bio zöldségek és gyümölcsök.

 

Éttermek

Apát Étterem, Apátistvánfalva

A Kétvölgytől 4 km-re fekvő Apátistvánfalván található szálloda éttermét ajánljuk, ha külső helyszínen szeretne étkezni, és helyi alapanyagokból készült, helyi és nemzetközi finomságokat kipróbálni.

Pajta Étterem, Őriszentpéter

A Pajta Éttterem az Őrség helyi specialitásait hozza el a modern gasztronómia csúcstechnológiáival ötvözve. Az alapanyagokat a helyi őstermelőktől szerzi be, hitvallása a minőség, a regionalitás és a szeznalitás.

Székely Tanya, Rönök

Bár Rönök kissé messzebb fekszik Kétvölgytől, de a hagyományos magyar ízek kedvelőinek érdemes megtennie az utat a Székely Tanyára. 

Városnézés

Szentgotthárd

A Kétvölgyhöz legközelebb eső város Szentgotthárd, melynek legfőbb látnivalói a főtér, a várkert és a barokk épületegyüttes. A városnak van színháza is, illetve gyógy-és wellness fürdője. Részletesebb információkat a város honlapján talál. 

Güssing (Németújvár)

Kétvölgy három határ ölelésében helyezkedik el, így érdemes az osztrák oldal közeli látnivalóinak is időt szentelni, többek között a güssingi várnak, amely annak idején a Batthányiak fészke volt.

Riegersburg

Ausztria egyik legnagyobb és legszebb erődítménye a riegersburgi vár. Mindenképpen érdemes meglátogatni a város másik fő nevezetességét, a Zotter csokigyárat is.

Kirándulások

Őrségi tanösvények

A túrázás szerelmeseinek jó hír, hogy az Őrség bővelkedik a különböző tanösvényekben, melyek nagyszerű kirándulási célpontok lehetnek.

Ocean Orchids orchideafarm, Dobrovnik (Dobronak)

Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő farmja a szlovén oldalon, a közeli Dobronakon található. Nemcsak orchideák gyönyörködtetik az ide látogatókat, hanem egy teljes trópusi kert is.

Energiapark, Bakónaki-tó

Szintén Szlovéniában, Dobronakot elhagyva juthatunk el a különleges, 26 energiapontot magában foglaló varázserdőhöz, melynek központja a Szent Vid-forrás és kápolna.

Maria Laach energiaösvény

Maria Laach energiaösvényen megtapasztalhatjuk, hogy milyen jó hatással vannak ránk a természetben vezető túraútvonalak. Az ösvény a Jauerling Natúrparkon át vezet, és egy  – energiapontként is ismert – gótikus zarándoktemplomnál ér véget.

Vélemények

Vendégkönyv

Kedves Ágnes!

Köszönjük a közös meditációt, az elfogadást, szeretetet és önzetlenséget, amit megtapasztalhattunk.
Reméljük, még találkozunk ezen a csodálatos helyen, amit megteremtettetek.
Szeretettel,

Erika és Tibor

Csodálatos három napot töltöttünk el ebben a paradicsomi környezetben. Házigazdáink mindig ott és akkor tették életünket szebbé és jobbá, amikor kellett. Kényelem, felszereltség, komfort, ez maga volt a béke szigete!

Laca

Kedves Ágnes,

szeretnénk még egyszer megköszönni mindent: a kedvességüket, rugalmasságukat, és szeretettel gratulálni a helyhez, melyet létrehoztak: egyszerűen fantasztikus. A környezet festői, a tó partján elhelyezkedő ház, melyet körülölel az erdő, különleges energiával bír.  Aki szeretne kiszakadni a pörgős városi életből, az itt 100%-osan ki tudja magát pihenni. Itt valóban csend van, nyugalom, és madárcsicsergés, amely igazi feltöltődést nyújt. A ház otthonos, kellemesen hűvös még a nyári nagy melegben is. Plusz pont a hangulatos nyári konyháért (máshol ilyen lehetőséggel még nem is találkoztunk), külön élmény volt itt ejtőzni és figyelni a kedves háziállatokat, a kutyust és a cicákat, ahogy játszanak, vagy csak egyszerűen körülvesznek minket. Bizonyára nem ez volt az utolsó itt tartózkodásunk, és jó szívvel ajánljuk majd a helyet a barátainknak is.

Üdvözlettel:

Nóra

Kedves Ágnes!

 

Igazi feltöltődés volt a családunknak az itt töltött egy hét. Gyönyörű a kert, meghitt és otthonos a ház, nyugtató a csend. Azt sem bántam, hogy ezt a csendet nem zavarta meg az internet zaja, én kifejezetten örültem neki. Az állatok nagyon barátságosak, a gyerekek kedvenc időtöltése volt a cicák simogatása.

Vendvidék páratlan, élmény volt felfedezni biciklivel, autóval és gyalog.

Köszönjük a kedvességüket!

Szeretettel:

Ágnes, Zoltán, Anna, Boldizsár, Cecília és Dániel

Gyönyörű erdei környezet, igényes belső és kültéri kialakítás. Kiváló szállás, jó kiindulópont erdei túrákhoz. Igazi pihenés, rekreációt tesz lehetővé. Nagyon kedves, figyelmes vendéglátók.

Andrea

Csodahely az erdő közepén. Csodás napokat töltöttünk el itt és azóta is visszavágyom! Leírhatatlan hely, ezt tapasztalni érdemes, viszont függőséget okoz. Szuper szállás, fantasztikus környezet. Nagyon kényelmes ágyakkal, minden komforttal. Tó, madárcsicsergés, kutyus, cicák. Rengeteg programlehetőség a környéken.

Zsuzsanna

Kedves Ágnes,

Szeretettel őrizzük emlékeink között ezt a CSODA VILÁGOT, mert az ÉletMagTárban valóban Élet Szeretete lakik!

Judit és Családja

Kedves Ágnes és Zoli!

Már másodszor jártunk itt, és ez nem a véletlen műve. J Egy hetet töltöttünk el itt, és feltöltődve, az egyik legkedvesebb nyaralásunkat magunk mögött hagyva indulunk rövidesen haza. Ez az élettér az ÉletMagTárház, a környezet a cicákkal és Borzival maga a nagybetűs harmónia. Gratulálunk és nagyon sokat inspirálódtunk általa. Köszönjük a kedvességet, a beszélgetéseket, Zolinak a csocsó- és pingpong meccset.

Korábban mindig valamekkora fenntartással kezeltük, ha a szállásadóink is a szálláson laktak itt viszont olyan őszinte nyitottságot és szeretetet éreztünk, hogy kicsit úgy érezhettük mi is ennek a kedves családnak a tagjai lehettünk. Nagyon hálásak vagyunk ezért. Külön megemlítenénk Diát és a két kislányát, akikkel a kisfiunk, Marci és mi is összebarátkoztunk. Nekik is nagyon köszönünk mindent. Reméljük, rövidesen újra itt lehetünk és találkozunk.

Szeretettel Tamás, Nóri és Marci

Őrségi programajánló

Az Őrség egész évben programok sokaságával várja az ide látogatókat

Miért pont a

VARÁZSLATOS ŐRSÉG

Az Őrségi Nemzeti Park területén található Kétvölgy-Ritkaháza a Vendvidéken, az Őrségtől nyugatra található csendes, érintetlen paradicsomi sziget, vadregényes dimbes-dombos erdei gyalogtúra és kerékpáros útvonalakkal, fürdőzési (Hársas-tó) és Wellness&Spa (Szentgotthárd) lehetőségekkel, Rába menti horgászással.
Sok ritka gyógynövény és gombafaj él itt, ami jelzi a környezet tisztaságát.
Lépten-nyomon szarvasba, őzbe, nyúlba botlik a látogató, gazdag a vidék faunája. Madárvilága is páratlan: számtalan ragadozó madár él itt, a hollók is megjelentek.
A környék látnivalói között az Őrség és a közeli Szlovénia, illetve Ausztria által nyújtott sok további lehetőség is kínálkozik.

Terembérlés

Saját Programjaink

Az ÉletMagTárHáz számos, saját és külső szervezésű programnak ad otthont, melyekre szeretettel várjuk Önt is

Önt is várja a varázslatos Őrség

Foglaljon helyet még ma!

Foglalási rendszerünkkel kényelmesen lefoglalhatja szállását, és kifizetheti a foglalási díjat

+36 30 939 3185
Kétvölgy-Ritkaháza, Fő u. 53.
kapcsolat@drszaboagnes.hu