Barion Pixel

Aktuális programok az ÉletMagTárban

 

2023.05.04-2023.05.07-ai

Feminin Női elvonulás Kétvölgyön (Őrség) 

 

            Jelentkezés a 2023.05.04-2023.05.07-i Női Élmény Elvonulás Kétvölgyön (Őrség) programra.

                     Mottónk: Egészséges könnyedség, eloldódás, elfogadás, béke – teljes megújulás!

Drága Istennő!

 

Nagyon nagy izgalommal készülök erre az elvonulásra, mert tudom, már látom, valami csodás, újszerű változásokkal telített elvonulásunk lesz! Minden résztvevő számára! Számodra is!
Ez a vízió már most boldogsággal tölt el!
Egy Újabb hatalmas lépés Neked, a Nőnek saját Mag-a irányába – egészségesen, szeretetten, ellazultan, örömben!

Az elvonulás célja:

Az egészséges könnyedséggel megteremtett eloldódás, elfogadás, béke – újjászületés a mindennapokban, élménydúsan. Nincs több szégyen, nincs több bűntudat, nincs több önvád, nincs több önbántalmazás!

Mindezt a transzformációt önmagadon önállóan végzed, miközben vezetlek, utat mutatok neked teljes természetességgel, könnyedén a példámon keresztül. Eközben egyszerre vagy egy csodálatosan tudatosuló, ébredő Női Közösségnek is a szeretett, elfogadott, befogadott teljes értékű tagja, segítője, segítettje, értékes tagja. Mindenki egyenlő és egyként szeretett.
Ezek nem üres szavak, ez valóban így van!
Nincs kritika, nincs bírálat, nincs véleményezés, nincs kibeszélés, nincs tanácsolás. Élménymegosztások, mély megnyílások, gyógyulások, felszabadulások, megbékélések, fantasztikus kapcsolódások, felismerések, magas tudatosságú megértések vannak.
Ehhez nyújt segítséget, támogatást, együttműködést a program egyedi, önmagában is gyógyító tartalma beszélgetések, tanítás,  közös gyakorlás, közös lazulás, élmények által. Könnyedén.
Az elvonulás programtartalom pedig az egészség mibenlétének teljesen új szemléletét, megértését és megtapasztalását adja át a lehető legteljesebb egészségspektrumot alkalmazva.
A közgondolkodásban megjelenő hitek és tévhitek, melyek egész eddigi életedet befolyásolták (és rombolták), felülírása, illetve új utak megmutatása, megtapasztalása az egészséggel kapcsolatban (fizikai, gondolati, érzelmi, mentális, kapcsolati), hogy valóban  újjászülethess újszerű egészséges gondolatokkal, megújult érzésekkel,  fizikai testtel, egészséges önmagadhoz való új kapcsolatoddal, mely által minden korábbi kapcsolatodat egyszerűen és egészségesen felülírod!
Már most kezdd el elképzelni, vágyni, kivé lesz lehetőséged formálódni ezen időszak során!

A Vezetőről, Dr. Szabó Ágnesről

 

Pécsett végeztem az Általános Orvosi Karon, 1986-ban.
Pszichiáter és Pszichoterapeuta szakorvos vagyok, de csak tűzoltásra írok fel pszichiátriai szereket. A betegségeket új felfogásban, gyógyszermentesen gyógyítom lélekkel gyógyítóként, sőt rendre szoktatok le, különösen pszichiátriai gyógyszerekről embereket.
Természetgyógyász és spirituális lélek vagyok.
Az a Nő, Anya, akinek az élete, így a hivatása is a Nők gyógyításáról, ébresztéséről, tudatos emeléséről, önmaguk elfogadásának segítéséről, vágyaik inspirálásól, azok beteljesítéséről szól. A családi élet jobbításáról, a szerelmi partnerség kiteljesítéséről, a boldogságot adó útról.
Soha nem adom alább a legegész-ségesebbnél!

A konkrét menetrend a május 4-5-6-7-i Női Élményelvonulásunkat tekintve a  következő lesz:

Május 4-én délután 17.00-től

indul az elvonulásunk, a megérkezéssel, gyülekezéssel, szállás elfoglalásával mindannyiótoknak. Azoknak is, akik a közelben, másutt kapnak szállást.
Ekkorra már fő a bográcsban a vacsoránk és kezdetét veszi a lazulásunk, a fáradt gőz kiengedése.
Ha teheted, mindenképpen érkezz meg ezen a napon!
Vacsora 19.00 körül.
Pároddal érkezve most azt a lehetőséget ajánlom, hogy május 4-én, csütörtökön ő is vegyen részt a megérkezéskor a bográcsozásban és az esti beszélgetésben, fürdőzzön meg abban az energiában, amibe te is bele kerülsz, ismerje azt meg, barátkozzon vele, szeresse.
Ez ajándék és hatalmas lehetőség a számodra, számotokra, mert ez fog segíteni harmonizálni azokat az újszerű és tartós változásokat, amik benned, így már bennetek közösen is létrejönnek a 3 és fél nap során!!! CSODÁS LEHETŐSÉG! ÉLJETEK VELE!
Azt tudd, hogy bár programokkal készülök, mindenre teljesen lazán és nyitottan, befogadóan a sokkal többre — a legegészségesebbre nyitott  filozófiával leszek jelen.
Így minden időpont hozzávetőleges és minden program is az, csupán a szándékom és a célom változatlan:
ez egy teljes megújulást adó Női rekreációs elvonulás lesz!
Minden résztvevőnek az lesz, nincs kivétel!
Neked is! Rád is ez az igaz!

Május 5-én, 6-án és 7-én reggel 9.00-kor találkozunk az ÉletMagTárban.

Délelőtt, amíg esetleg hűvösebb van, bent leszünk az épületben, ahol élményprogramok, tanítás, beszélgetések lesznek, majd kint folytatjuk a szabadban.
Lesz nőiség tánca, túra a csodás tavaszi, ébredő természetben, jacuzzis dézsafürdőzés a szabadban, annak aki erre nyitott. És további titkok.
Semmi nem kötelező!
Érezd magad szabadnak és ebből a gazdagságból annyit vegyél magadhoz, amennyi akkor ott épp jól esik!

MINDEN RÉSZTVEVŐNEK TELJES ELLÁTÁST (bio vegetáriánus fogások) BIZTOSÍTOK, NAPI 3X-I ÉTKEZÉSSEL, SZÜNETEKBEN KÁVÉ, TEA KORLÁTLAN FOGYASZTÁSÁVAL.

A részvételi díj 238 000 Ft, azaz kettőszázharmincnyolcezer forint, 

HELYETT KORÁNKELŐ ÁRON MOST A TELJES PROGRAM 2023. 03.12. 24.00-IG 179.000 Ft-ba kerül.

Ezt követően (2023. 03.12. 24.00) ez a kedvező ár többé nem áll rendelkezésedre!
 

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  •  teljes élményprogramot, újjászületést, gyógyulást, megnyugvást, feltöltődést
  •  különleges helyszínt, 
  •  nyári fedett terasz használatot
  •  bográcsos welcome fogást és tábortűznél esti szerelemébresztő beszélgetést
  •  napi 3x étkezést, különleges vegetáriánus élménymenükkel, különböző élményhelyszíneken
  •  korlátlan kávé és tea fogyasztást
  •  jacuzzis dézsahasználatot
  •  ingyenes parkolást 
 
Az ár a szállásköltségeket nem foglalja magában. Azt a szállásadónál külön kell fizetni. 
 
Csak részben tudok szállást biztosítani az ÉletMagTárban az elvonuláson résztvevőknek. 
Már csak néhány hely maradt. Mielőtt elutalnád az ÉletMagTár szállásköltségét, előtte kérlek egyeztess velem, hol tart a foglalás, van-e még szabad hely?
 
A teljes étkezési ellátás magában foglalja a május 4-i érkezéskor a welcome vacsorát (bográcsos egytálétel), majd napi 3-szori étkezést pénteken, szombaton, vasárnap pedig a reggelit és az ebédet. 
A reggelik bőségesek és frissen sült, kovásszal készült zsemlék, kiflik, kenyér adják az alapját, ami házilag készült bio ételekkel egészül ki (házi vaj, házi tojás, bio pestok, lekvárok, stb). 
3 fogásos ebédek, 2 fogásos bőséges vacsorák lesznek a menüben.   
Az ÉletMagtár erdei jacuzzis dézsafürdővel bővült, melynek korlátlan használata az árban benne foglaltatik. Mindenképpen hozz magaddal fürdőruhát, strandpapucsot, köntöst, ha szereted az efféle fürdőzős lazulást.
 
Amennyiben új, általam nem ismert részvevőt hívsz meg az elvonulásra barátnőid, ismerőseid köréből, a teljes árból 20 % kedvezményt adok: 239 000 Ft  – 47 800 Ft = 191 200 Ft.
 
AZ ÉLETMAGTÁR APARTMANOK KEDVEZMÉNYES ÁRAI A RÉSZTVEVŐKNEK ERRE AZ IDŐSZAKRA KIZÁRÓLAG:
Tóra néző nagy apartmanban:
– vintage háló (romantikus, franciaágyas, két fő részére): 21.900 Ft/fő/éj (29.900 Ft/fő/éj helyett)
– kreatív helyiség („családi” háló) négy fő részére: 14.900 Ft/fő/éj (16.900 Ft/fő, éj helyett)
 
Panoráma apartman:
– egy szoba már elkelt
két fő részére (jelenleg összetolt kényelmes, nagy ágyak franciaágyként, de szét is szedhető), dolgozó sarokkal: 19.900 Ft/fő/éj
Amennyiben az ÉletMagTárban foglalsz szállást, azt 30% előleg befizetésével tudod megtenni az alábbi számlaszámra:
SoulMed Kft. 11747068-25253865
Közleményben a neved és a lefoglalni kívánt szállástípust, a foglalni kívánt éjszakák számát és dátumát jelöld meg.
FIGYELEM!
Szállást foglalni csak a koránkelő kedvező részvételi díj egyösszegű elutalását követően van lehetőséged.
rlek érdeklődj szállásfoglalás előtt, hogy van-e még szabad ágyunk?
 
Jelentkezésedhez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot.
Szeretettel várlak!
 
Szabó Ági

Rólam mondják:

„Példaképnek tekintem az élet minden területén. Csodálatra méltó a belső egyensúlya és kisugárzása, miközben az energiáját nagyon sokfelé megosztja. A nyaralásos képeken pedig még jobban ragyogó, legfeljebb a 30-40-es éveiben járó nőnek láttam. 

Az erősségének azt tartom, – ahogy én látom – hogy természetesen és könnyedén fogad el az élettől mindent, hamar felül tud emelkedni a negatív dolgokon. Illetve az önmagára fordított idő fontosságának a tudata és gyakorlása is erősség szerintem. 

A különlegességgel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy mindig azon töröm a fejem “Hogyan tudja valaki ennyire kiteljesíteni az életét 6 gyermek mellett? Ráadásul úgy tűnik, hogy még élvezi is!” 🙂 A titkot sajnos még nem tudom, nem tapasztaltam, de örülök, hogy megismerhettem, mert már a puszta létezése is sokat tanított nekem. Szóval a különlegességre ebben azt hiszem az a válasz, hogy az a szabadság, természetesség, megengedés és elfogadás, ahogy él és ezt az életet tovább is tudja adni, az mindenképp nagyon különleges egy hozzám hasonló mai nő számára.”

Eszter, 36 éves 

Rólam mondják:

„Két napja jártam Önnél, azóta a következőket tapasztalom:

sokkal nyugodtabb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Érzem, hogy letettem egy nagy terhet a vállamról. Nem rágódom a történteken. Igyekszem ezt fenntartani továbbiakban is. A férjemmel való kapcsolatom hetek, lassan hónapok óta nem volt ilyen békés és vidám, mint az elmúlt másfél napban.Nem idegesítenek apróságok, őszinte boldogsággal tekintek rá, holott eddig minden kis részleten hajlamos voltam veszekedést szítani. Nagyon köszönöm a segítségét, remélem, hogy a jövőben még valamely tanfolymának keretein belül találkozni fogunk. „(28 éves nő)

A fenti visszajelzés egyetlen, dupla pszichoterápiás óra eredményéről szól.

Ahhoz, hogy egy hatalmas változás elinduljon benned, – a hiedelemmel ellentétben – nem szükséges évekig pszichoterápiára, konzultációra járni.”

E.

Korábbi női elvonulásokról:

„Szabadság, könnyedség van bennem és izgatottan várom az eseményeket és történéseket, hogy mi lesz még. Mert ezek a változások nekem minden lépcsőfokában, olyan jót hoztak és élménydúsak voltak, amik így bele irányítottak a helyemre. És erre a feminin energiára én is vágytam, csak én sem tudtam megfogalmazni, hogy hogy is van. Mintha kinyílt volna egy óriási ajtó a mellkasomon és a sok súly kiment onnan és maradt, ami már csak az enyém. Rájöttem arra, hogy mi a következő lépcsőfok és hogy hogyan jutok el oda, ahova szeretnék. Tisztánlátás. Tiszta látás. Köszönöm szépen. Nagyon itt volt a helyem. Valamit lezártam és született egy teljesen új ezzel a programmal.”

E. két gyerekes édesanya

Korábbi női elvonulásokról:

„Jól vagyok, de nagyon elfáradtam. Sok minden tudatosodott bennem, máshogy nézem a dolgokat és valahogy erőt adott arra, hogy tovább menjek a rendrakástól elkezdve, a vágyaim megvalósításában. Nem görcsös akarás, hanem ez a könnyedség az, ami segíteni fog nekem. Nem ijedtem meg attól, hogy a végén már nem nagyon tudtam figyelni, mert úgy éreztem, hogy ami kell nekem, azt megkaptam és ha még át is olvasom, és megcsinálom, akkor az nagyon fontos lesz. Vagy ha később megkapom ezt az információt újra, akkor máshogy alakul és jobban megértem. Segítettél, hogy sikerüljön, hogy az én káoszomból ki tudjak menni. És ami még nagy felismerés, az az, hogy tartottam attól, hogy így a csoportban megjelenjek és hogyan fogok fejlődni. Sokkal többet jelent, hogy hallom másoktól is ezeket a rálátásokat.”

Zs. két gyerekes édesanya

A szállásról:

„Csodahely az erdő közepén. Csodás napokat töltöttünk el itt és azóta is visszavágyom! Leírhatatlan hely, ezt tapasztalni érdemes, viszont függőséget okoz. Szuper szállás, fantasztikus környezet. Nagyon kényelmes ágyakkal, minden komforttal. Tó, madárcsicsergés, kutyus, cicák. Rengeteg programlehetőség a környéken.”

Zsuzsanna

A szállásról:

„Szeretettel őrizzük emlékeink között ezt a csoda világot, mert az ÉletMagTárban valóban az Élet Szeretete lakik!”

Judit és Családja

A szállásról:

„Gyönyörű erdei környezet, igényes belső és kültéri kialakítás. Kiváló szállás, jó kiindulópont erdei túrákhoz. Igazi pihenést, rekreációt tesz lehetővé.”

Andrea