Barion Pixel

Mitől lehet különleges?

Mikro esküvő és lagzi helyszín

1 nap áráért hétvégén 3 napig, hétköznap pedig 4 napig élvezhetitek ezt a fantasztikus, természetközeli az Őrségben lévő csodás esküvői helyszínt.

Ettől lesz ez különleges kis esküvő…

Jó hír az, hogy hétvégén szeretnétek itt tartani az esküvőtöket és a lagzitokat, akkor már pénteken  elfoglalhatjátok a helyszínt a szállás lehetőségekkel együtt. Itt nyugodtan lazulhattok, felkészülhettek a nagy napra, akár kettesben, akár többed magatokkal. Lehet bográcsozni, kirándulni, pihenni… Ez kizárólag rajtatok múlik!

Lássuk be, hogy Budapestről az Őrség nincs messze, ahol ez a csodás paradicsomi környezet található és itt megtartatjátok a különleges kis esküvőtöket! Ráadásul már az esküvőtök előtti napon birtokba vehetitek az esküvőtök helyszínét, úgy, hogy  már  itt is tudtok aludni, lazulni!

Itt nincs rohanás, itt nincs kapkodás!

Ezen a csodás helyszínen maximum 36 fős lakodalmat tarthattok!

A döntés szabadsága a tiétek, hogy hogyan szeretnétek a nagy napot eltölteni. Csupán 1 napot fizettek, de 3 vagy 4 napig lehettek!

 

Stresszoldó környezetben

Semmi kapkodás, semmi rohanás!

Lassulj le, éld át, élvezd, örömködj!

Természetközeli esküvő

ÉletMagTárHáz csodálatos, mesebeli környezete  örömteli, ideális megoldás Nektek és a veletek ünneplőknek.

}

Nincs rohanás

Romantikus esküvői helyszín

1 nap áráért 3 vagy 4 napra

Mikro esküvői helyszín…

Vas vármegyében az Őrségben

Ha igazán fontos számotokra, hogy ez a nap Rólatok szóljon, távol a világ nyüzsgésétől, akkor az ÉletMagTárHáz és csodálatos, környezete ideális megoldás Nektek és a veletek ünneplőknek.

Az Őrségi Nemzeti Park területén található Kétvölgy-Ritkaháza a Vendvidéken, az Őrségtől nyugatra található csendes, érintetlen paradicsomi sziget …

Ráadásul egy része a násznépnek itt is aludhat, míg a többieknek szállást a közeli vendégházakban foglalhattok. Ezen az esküvői helyszínen fesztelenül ehettek, ihattok, akár bográcsozhattok, főzhettek, süthettek vagy éppen „házhoz” rendelhettek.

Itt pihenhettek, kirándulhattok, készülődhettek, bulizhattok…

Itt akár dézsázhattok, rálazulhattok a „Nagy” napra, akár a szülőkkel vagy akár a barátokkal, már az előző napon érkezve, majd esküvő után még egy „levezető” napot is tarthattok legyen szó akár hétvégi, akár hétköznap tartandó esküvőről.

Itt senki nem fog benneteket zavarni és senkit nem fogtok zavarni.

Legyen az esküvőtök és a lagzitok olyan, amilyennek megálmodtátok.

Mikro esküvő

az Őrségben, Vas vármegyében.

Esküvő és pihenés egy helyen egyszerre 2:1
Csak semmi kapkodás! Csak semmi rohanás!
Lassulj le, éld át, élvezd, örömködj!

Azt, hogy hogy élitek meg ezt a csodás ünnepet, csak rajtatok múlik!

Hidd el, hogy az álmod valóra válhat, amit TI írhattok a MI segítségünkkel…

Adjátok meg a módját és szenteljétek meg bőségesen idővel, lazulással, könnyedséggel ezt a Nagy Napotokat és annak időszakát!

A Mikro esküvő specialistái vagyunk! Szeretettel várunk Benneteket!

Ágnes és Zoltán